0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Användarnamn
Lösenord

Om Badrumsboden

 

Badrumsboden är ett företag med huvudinriktning på VVS-arbeten och badrumsrenoveringar. Inga arbeten är för stora eller för små. Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, kakel och klinker, våtrumsmatta och våtrumsskivor.

 

Vår målsättning är att ge kunden den service som branschen idag inte är känd för. Vi skall ge kunden ett fast pris enkelt och snabbt. Väljer man att boka en tjänst direkt på hemsidan får man alltid ett kvitto på utförd beställning. Senast en arbetsdag senare blir man kontaktad för att bestämma när hantverkaren skall komma. Ett servicearbete skall alltid vara utfört inom en arbetsvecka efter att beställningen är gjord.

 

Den som är intresserad av en badrumsrenovering kan enkelt få en kostnadskalkyl. Fyll i formuläret under Prisförslag. Senast en arbetsdag efter att blanketten är ifylld kommer en kostnadskalkyl att lämnas. Är man då intresserad av att fortsätta så görs ett hembesök för att kunna göra en fast offert.

 

Oavsett vad det är för tjänst som skall utföras kommer arbetet att utföras av professionella hantverkare som är utbildade i branschens regler och rekommendationer.

Butiken

 

Om du föredrar att se och känna på produkterna i stället för att se dem på nätet hälsar vi dig varmt välkommen in i vår butik på Västerslätt, Kabelvägen 8 (E4 västra länken).

 

Här hittar du en utställning med badrumsmöbler, kakel och klinker, våtrumsmattor, våtrumsskivor, verktyg med mera. Hos oss hittar du både produkterna och inspirationen!

 

För "gör-det-självaren" finns VVS-material för det flesta i hemmet förekommande arbeten samt blandare för badrum och kök. Den händige hittar förutom ytskikten även alla verktyg, sätt- och tätmedel för att själv kunna utföra en badrumsrenovering eller andra plattsättningsarbeten.

Vi som jobbar här

 

Det är vi som hanterar Badrumsboden. Jonny Johansson är ansvarig för de jobb vi utför. Mats Hammarberg ansvarar för butiken. Kontakta oss gärna via kontaktsidan så återkommer vi så snabbt det går.

Jonny Johansson

Mats Hammarberg

Badrumsboden
Kabelvägen 8
901 33 Umeå
Kontakt
090-13 13 04
info@badrumsboden.se
Öppettider butik
Vardagar: 11 - 17
               © 2021 Badrumsboden
Information om cookies

Installerat till fast pris

Du betalar ingenting vid bokningen. Vi tar i regel kontakt med dig inom 1 arbetsdag för att tillsammans göra upp om tid för hembesök och installation. Köpet är klart först då kontakt med butiken etablerats och ni med butiken gjort upp hur affären ska ske. Varan/varorna levereras i samband med installation. (Vid semesterstängt, eller vid stängt av annan anledning, kontaktar vi dig snarast möjligt.)

Namn
E-postadress
Telefon
Adress
Postnummer & Ort
Fastighetsbeteckning
BRF Organisationsnummer
Lägenhetsnummer
Meddelande