0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Användarnamn
Lösenord

Om Badrumsboden

 

Badrumsboden är ett företag med huvudinriktning på badrumsrenoveringar och VVS-arbeten. Inga arbeten är för stora eller för små. Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, kakel, klinker och våtrumsmatta.

 

Vår målsättning är att ge kunden den service som branschen idag inte är känd för. Vi skall ge kunden ett fast pris enkelt och snabbt. Väljer man att boka en tjänst direkt på hemsidan får man alltid ett svar och sedan kontaktar vi snarast möjligt för att bestämma en tid som passar när hantverkaren kan komma.

 

Den som är intresserad av en badrumsrenovering kan enkelt få en kostnadskalkyl. Fyll i formuläret under Prisförslag. Senast en arbetsdag efter att blanketten är ifylld kommer en kostnadskalkyl att lämnas. Är man då intresserad av att fortsätta så görs ett hembesök för att kunna göra en fast offert.

 

Oavsett vad det är för tjänst som skall utföras kommer arbetet att utföras av professionella hantverkare som är utbildade i branschens regler och rekommendationer, GVK och Säkert Vatten.

Showroom

 

Om du föredrar att se och känna på produkterna i stället för att se dem på nätet hälsar vi dig varmt välkommen in i vårt showroom på Västerslätt, Kabelvägen 8 (E4 västra länken).

 

Här hittar du en utställning med badrumsmöbler, våtrumsmattor, kakel och klinker med mera. Hos oss hittar du både produkterna och inspirationen!

 

 

Vi som jobbar här

 

Det är vi som hanterar Badrumsboden. Jonny Johansson är ansvarig för de jobb vi utför. Mats Hammarberg ansvarar för butiken. Kontakta oss gärna via kontaktsidan så återkommer vi så snabbt det går.

Jonny Johansson

Mats Hammarberg

Badrumsboden
Kabelvägen 8
901 33 Umeå
Kontakt
090-13 13 04
info@badrumsboden.se
Öppettider butik
Må-To 9-17, Fr 9-16
               © 2022 Badrumsboden
Information om cookies

Installerat till fast pris

Du betalar ingenting vid bokningen. Vi tar i regel kontakt med dig inom 1 arbetsdag för att tillsammans göra upp om tid för hembesök och installation. Köpet är klart först då kontakt med butiken etablerats och ni med butiken gjort upp hur affären ska ske. Varan/varorna levereras i samband med installation. (Vid semesterstängt, eller vid stängt av annan anledning, kontaktar vi dig snarast möjligt.)

Namn
E-postadress
Telefon
Adress
Postnummer & Ort
Fastighetsbeteckning
BRF Organisationsnummer
Lägenhetsnummer
Meddelande