0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Användarnamn
Lösenord

Om Badrumsboden

 

Vi renoverar badrum och utför VVS-arbeten åt privatpersoner sedan 2009 och erbjuder såväl inredning, våtrumsmatta som kakel & klinker - till fasta priser!

 

Målsättningen är att erbjuda service och kvalité på ett snabbt och enkelt sätt. Vi har ett showroom fyllt av inspiration, men du kan också beställa många av våra tjänster och produkter direkt via vår hemsida - till fasta priser!

 

Om du är intresserad av att renovera badrum eller wc kan du enkelt få en kostnadskalkyl genom att fylla i ett formulär på vår hemsida: Fyll i formuläret under Prisförslag. Du får svaret inom någon dag och är kalkylen intressant så gör vi ett hembesök för att kunna lämna en fast offert.

 

Alla tjänster utförs av våra professionella hantverkare som är utbildade i branschens regler och rekommendationer, GVK och Säker Vatten.

 

Showroom

 

Om du föredrar att se och känna på produkterna i stället för att se dem på nätet hälsar vi dig varmt välkommen in till vårt showroom på Västerslätt, Kabelvägen 8 (E4 västra länken).

 

Här hittar du en utställning med badrumsmöbler, våtrumsmattor, kakel och klinker med mera. Hos oss hittar du både produkterna och inspirationen!

 

 

 

 

Badrumsboden
Kabelvägen 8
901 33 Umeå
Kontakt
090-13 13 04
info@badrumsboden.se
Öppettider butik
Må-To 9-17, Fr 9-16
               © 2023 Badrumsboden
Information om cookies

Installerat till fast pris

Du betalar ingenting vid bokningen. Vi tar i regel kontakt med dig inom 1 arbetsdag för att tillsammans göra upp om tid för hembesök och installation. Köpet är klart först då kontakt med butiken etablerats och ni med butiken gjort upp hur affären ska ske. Varan/varorna levereras i samband med installation. (Vid semesterstängt, eller vid stängt av annan anledning, kontaktar vi dig snarast möjligt.)

Namn
E-postadress
Telefon
Adress
Postnummer & Ort
Fastighetsbeteckning
BRF Organisationsnummer
Lägenhetsnummer
Meddelande