Om Badrumsboden


Badrumsboden är ett företag med huvudinriktning på VVS-arbeten och badrumsrenoveringar. Inga arbeten är för stora eller för små. Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, kakel och klinker, våtrumsmatta och våtrumsskivor.

Företaget säljer varor och tjänster via nätet och i butik. Vår målsättning är att ge kunden den service som branschen idag inte är känd för. Vi skall ge kunden ett fast pris enkelt och snabbt. Väljer man att boka en tjänst direkt på hemsidan får man alltid ett kvitto på utförd beställning. Senast en arbetsdag senare blir man kontaktad för att bestämma när hantverkaren skall komma. Ett servicearbete skall alltid vara utfört inom en arbetsvecka efter att beställningen är gjord.

Den som är intresserad av en badrumsrenovering kan enkelt få en kostnadskalkyl. Fyll i blanketten som finns under fliken Pris badrumsrenovering. Senast en arbetsdag efter att blanketten är ifylld kommer en kostnadskalkyl att lämnas. Är man då intresserad av att fortsätta så görs ett hembesök för att kunna göra en fast offert.

Oavsett vad det är för tjänst som skall utföras kommer arbetet att utföras av professionella hantverkare som är utbildade i branschens regler och rekommendationer.

I vår E-butik finns noggrant utvalda kvalitetsprodukter och badrumsmöbler som finns på marknaden. Vi vill inte sälja produkter som inte är godkända och där det inte finns reservdelar om något går fel.

I vår butik på Västerslätt, Kabelvägen 8 (E4 västra länken), hittar du en utställning med badrumsmöbler, kakel och klinker, våtrumsmatta och våtrumsskivor. Här kan du se och känna på produkter för att få inspiration.

För "gör-det-självaren" finns VVS-material för det flesta i hemmet förekommande arbeten samt blandare för badrum och kök.

Den händige hittar förutom ytskikten även alla verktyg, sätt- och tätmedel för att själv kunna utföra en badrumsrenovering eller andra plattsättningsarbeten.

Badrumsboden.se
Kabelvägen 8
901 33 Umeå
Kontakta oss
Telefon: 090-13 13 04  
E-post: info@badrumsboden.se
Öppettider
Vardagar: 11.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Dela vår sida