0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Användarnamn
Lösenord

Så förhåller vi oss till Coronaviruset

 

Tisdag den 10 mars ändrade Folkhälsomyndigheten risknivån till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige. Alla med förkylningssymptom, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.
Läs mer om hur vi jobbar med att förebygga att smittan sprider sig och hur du som kund bör tänka och agera.

 

Vi behöver alla hjälpas åt att försvåra för coronaviruset att sprida sig. På den här sidan kan du läsa mer om hur vi jobbar med att förebygga att inte smittan sprider sig och hur du som kund ska tänka och agera.

Vi bryr oss om dig, din familj och våra medarbetare och ber dig därför att tänka på några olika saker:

  • Besök oss inte om du har några sjukdomssymtom. Det gäller såväl våra kunder som våra leverantörer. Vi uppmanar dig istället att ringa eller mejla.
  • Om du eller någon i din familj är sjuk – boka då av i tid. Vi vill inte riskera att våra medarbetare utsätts för smittan eller riskerar att föra den vidare till andra kunder. 
  •  Våra medarbetare har fått förhållningsregler, Vi använder skyddshandskar samt med extra god handhygien .

Vi tar vårt samhällsansvar

För att minska en eventuell spridning till riskgrupper och för att minska risken för högt tryck på  sjukvården  kommer vi bland annat att

  • inte hälsa genom att ta i hand
  • tänka extra mycket på god handhygien (tvätta händer och använda handsprit) – gör gärna det du också
  • uppmana all personal som har förkylningssymtom att stanna hemma för att minska risken för att smitta.

   Detta görs enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer för coronaviruset covid-19.

 

 

Stanna hemma om du är sjuk

 Du som har rest i områden där coronaviruset sprids ska vara uppmärksam på något av symptomen som     hosta, andningssvårigheter eller feber.
 Har du sådana symptom ska du inte bege dig till en vårdinrättning.Istället ska du stanna hemma och  kontakta Vårdguiden på telefonnummer 1177 för att få information om vart du ska vända dig.

 

Butiken

 

Om du föredrar att se och känna på produkterna i stället för att se dem på nätet hälsar vi dig varmt välkommen in i vår butik på Västerslätt, Kabelvägen 8 (E4 västra länken).

 

Här hittar du en utställning med badrumsmöbler, kakel och klinker, våtrumsmattor, våtrumsskivor, verktyg med mera. Hos oss hittar du både produkterna och inspirationen!

 

För "gör-det-självaren" finns VVS-material för det flesta i hemmet förekommande arbeten samt blandare för badrum och kök. Den händige hittar förutom ytskikten även alla verktyg, sätt- och tätmedel för att själv kunna utföra en badrumsrenovering eller andra plattsättningsarbeten.

Vi som jobbar här

 

Det är vi som hanterar Badrumsboden. Jonny Johansson är ansvarig för de jobb vi utför. Mats Hammarberg ansvarar för butiken. Kontakta oss gärna via kontaktsidan så återkommer vi så snabbt det går.

Jonny Johansson

Mats Hammarberg

Badrumsboden
Kabelvägen 8
901 33 Umeå
Kontakt
090-13 13 04
info@badrumsboden.se
Öppettider butik
Må-To 9-17, Fr 9-16
               © 2023 Badrumsboden
Information om cookies

Installerat till fast pris

Du betalar ingenting vid bokningen. Vi tar i regel kontakt med dig inom 1 arbetsdag för att tillsammans göra upp om tid för hembesök och installation. Köpet är klart först då kontakt med butiken etablerats och ni med butiken gjort upp hur affären ska ske. Varan/varorna levereras i samband med installation. (Vid semesterstängt, eller vid stängt av annan anledning, kontaktar vi dig snarast möjligt.)

Namn
E-postadress
Telefon
Adress
Postnummer & Ort
Fastighetsbeteckning
BRF Organisationsnummer
Lägenhetsnummer
Meddelande